Jong Professional Programma (JPP)

De bouw is volop in beweging. Het bouwvolume zal naar verwachting de komende jaren verder stijgen, waardoor de vraag naar goed personeel verder toeneemt. Om goede talenten aan te kunnen trekken is het bieden van een structuur, waarbinnen talenten door kunnen groeien essentieel. Jonge talenten zoeken de plaatsen waar zij verder kunnen groeien in professionaliteit.

Door het aanbieden van een optimaal ontwikkeltraject zult u de talenten boeien en binden aan uw bedrijf. Daarnaast versnelt het de groei van uw mensen, zodat ze sneller op zelfstandig niveau komen. Het uiteindelijke doel is om nieuwe collega’s zo snel mogelijk op het niveau te brengen, waarop ze projecten zelfstandig en integraal kunnen begeleiden. Ons ontwikkeltraject voor werkvoorbereiders en uitvoerders is een driejarig programma. Een ontwikkeltraject, waarin deelnemers constant werken aan eigen ontwikkeling.

Door een groep langdurig te begeleiden kunnen we lesstof en oefeningen afstemmen op de eigen organisatie, de eigen bouwsystematiek en de eigen manier van werkvoorbereiding en uitvoering. Op deze wijze sluit het ontwikkeltraject direct aan bij de praktijk van uw bouwsystematiek en organisatievisie en daarmee de belevingswereld van de deelnemer.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Instromers beschikken over een HTS Bouwkunde opleiding en ongeveer 1 tot 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider of (assistent)uitvoerder (of MBO met meerdere jaren ervaring e.e.a. in overleg met onze opleidingsmanager).

Binnen deze periode zijn de deelnemers ingewerkt in procedures, werkmethodiek en bouwsystemen van uw bedrijf en hebben ondersteunende taken uitgevoerd binnen het projectteam.

Voor wie?

Het ontwikkeltraject heeft bij aanvang een sterk instructief karakter. Dit is mede gebaseerd op het feit dat deze relatief jonge mensen, met een beperkte werkervaring, slechts een beperkt ontwikkeld reflectief vermogen hebben. In de loop van het traject (in het tweede jaar) wordt het karakter van de bijeenkomsten veel meer uitdagend, waarbij het ‘met en van elkaar leren’ centraal komt te staan.

Op deze opleiding is een intakeprocedure van toepassing.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali

079-325 24 71

aitbenali@bob-kob.nl