Jong Professional Programma (JPP)

De bouw is volop in beweging. Het bouwvolume zal naar verwachting de komende jaren verder stijgen, waardoor de vraag naar goed personeel verder toeneemt. Om goede talenten aan te kunnen trekken is het bieden van een structuur, waarbinnen talenten door kunnen groeien essentieel. Jonge talenten zoeken de plaatsen waar zij verder kunnen groeien in professionaliteit.

Door het aanbieden van een optimaal ontwikkeltraject zult u de talenten boeien en binden aan uw bedrijf. Daarnaast versnelt het de groei van uw mensen, zodat ze sneller op zelfstandig niveau komen. Het uiteindelijke doel is om nieuwe collega’s zo snel mogelijk op het niveau te brengen, waarop ze projecten zelfstandig en integraal kunnen begeleiden. Ons ontwikkeltraject voor werkvoorbereiders en uitvoerders is een driejarig programma. Een ontwikkeltraject, waarin deelnemers constant werken aan eigen ontwikkeling.

Door een groep langdurig te begeleiden kunnen we lesstof en oefeningen afstemmen op de eigen organisatie, de eigen bouwsystematiek en de eigen manier van werkvoorbereiding en uitvoering. Op deze wijze sluit het ontwikkeltraject direct aan bij de praktijk van uw bouwsystematiek en organisatievisie en daarmee de belevingswereld van de deelnemer.

Soort afrondingsdocument

De deelnemer sluit het tweede én laatste jaar van het ontwikkeltraject af met een eindopdracht over het eigen project. Deze worden gepresenteerd aan de examencommissie die deze beoordeeld. De inhoud is een reflectie van de gehele leerstof, maar dan vertaald naar de eigen dagelijkse praktijk. Dit zal de vorm van een naslagwerk hebben, dat deelnemers later kunnen gebruiken bij het oplossen van eigen problemen.

Na het laatste (3e) jaar ontvangt de deelnemer het post-hbo-diploma.

 

Wil je inschrijven voor deze opleiding zie onderstaande knop:

Voor verder informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali

079-325 24 71

aitbenali@bob-kob.nl