Uitvoerder als professional

Wil jij je ook optimaal kunnen inzetten als uitvoerder, alles uit je werk halen en dit alles zo effectief en efficiënt mogelijk doen?
Dan is de opleiding Uitvoerder als professional jou op het lijf geschreven!

Deze opleiding geeft je inzicht in jouw eigen functioneren en interactie met anderen. Door deze inzichten zal je beter gaan functioneren en kun je na de training zowel intern als extern beter samenwerken en krijg je meer voor elkaar met minder weerstand. Dit komt omdat we gaan werken aan vaardigheden en je leren omgaan met stress en werkdruk door onder andere efficiency toe te passen.

Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan de uitvoerder, daarbij staat de kwaliteit altijd voorop. De tegenwoordige uitvoerder kan zijn functie niet meer alleen op basis van vakinhoudelijke kennis uitvoeren. Om zijn functie goed uit te kunnen voeren zijn in de huidige tijd ook menskwaliteiten nodig. Daarnaast hebben onderzoeken aangetoond dat onze functiegroep na het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en het leren omgaan met werkdruk en stress beter functioneren.

Soort afrondingsdocument

Na het volgen van de training ontvangt je een verklaring van deelname.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

079-325 24 63

roos@bob-kob.nl