Projectleider als Professional

Managers, bedrijfs- en projectleiders kunnen niet alleen functioneren op basis van hun (bouw-)technische kennis. Ook inzicht in gedrag en sociale vaardigheden zijn van groot belang. Wat is de effectiviteit van ons gedrag en wat zijn de effecten op anderen. Wanneer treed je nu effectief op als leidinggevende? Hoe ga je zelf om met de werkdruk van alle dag? Deze training helpt je antwoord te vinden op deze vragen en geeft inzicht in het  eigen functioneren als leidinggevende.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Tijdens de training krijg je zicht op hoe je reageert op anderen.
Zo leer je persoonlijk functioneren in interactie met anderen waarneembaar verbeteren. Hierdoor zal je persoonlijke functioneren toenemen, verbetert het samenwerken zowel intern als extern en bereikt je meer met minder weerstand en conflicten. Na deze training ben je in staat om:

  • Gebruik maken van eigen sterke punten om problemen op te lossen,
  • Eventuele negatieve invloed van zwakke punten minimaliseren,
  • Effectief omgaan met stress en werkdruk.

 

Werkwijze

De training start met een schriftelijke intake. Daarna volgen de gezamenlijke trainingsdagen met tussendoor individuele coachgesprekken.
De vaardigheden en technieken leer je aan de hand van praktijkgerichte rollenspelen, discussies en cases onder leiding van een ervaren trainer in de bouw. Rollenspelen worden geanalyseerd met behulp van video-opnamen. De deelnemers kunnen praktijkvoorbeelden en/of vragen aandragen, die tijdens de bijeenkomsten worden behandeld.

 

Vervolgopleiding

Graag staan wij je te woord voor een persoonlijk advies.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

079-325 24 63

roos@bob-kob.nl