Last Planner®

In 1 dag leer je hoe je Lean project management kunt toepassen met behulp van een project management systeem, het Last Planner ® systeem (LPS). Hierdoor leer je beter, voorspelbaarder, prettig, veiliger, sneller en goedkoper te bouwen. Door het werken met het LPS worden door commitment goede afspraken gemaakt en nagekomen door alle partners waardoor je betere resultaten haalt.

BOB bv heeft samen met haar partners En& en The Change Business de Last Planner® simulatie Villego©® ontwikkeld. Deze is in verschillende talen uitgebracht en wordt over de hele wereld door gerenommeerde (bouw)bedrijven gebruikt. De simulatie is ontwikkeld om teams snel en effectief op de hoogte te brengen van wat er van hen verwacht wordt onder het motto vandaag trainen en  morgen kunnen toepassen.

Onderdelen die aanbod komen:

  • dat projectmanagement met behulp van Last Planner® betere resultaten oplevert dan met gebruikelijke projectbeheersing;
  • prettiger, veiliger, beter, goedkoper en voorspelbaarder bouwen;
  • hoe en ook waarom LPS werkt;
  • welke vaardigheden en attitude nodig zijn;
  • hoe het systeem opgebouwd is en wat er van de deelnemer verwacht wordt in verschillende overlegvormen.

Door de training krijg je inzicht in en kennis van de verschillende beheersmiddelen die bij LPS horen.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Voor wie?

Diegenen die met het opzetten van de (project)organisatie te maken hebben:  opdrachtgevers, directievoerders, adviseurs en projectteamleden van alle partners incl. de zogenaamde Last Planners (de laagst verantwoordelijken die binnen hun werkgebied activiteiten en capaciteit mogen en kunnen inplannen).

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

079-325 24 63

roos@bob-kob.nl