In één dag leer je hoe je Lean projectmanagement kunt toepassen met behulp van een projectmanagementsysteem, het Last Planner® systeem (LPS). Hierdoor leer je beter, voorspelbaarder, prettiger, veiliger, sneller en goedkoper te bouwen. Door het werken met het LPS worden door commitment goede afspraken gemaakt en nagekomen door alle partners, waardoor je betere resultaten haalt.

BOB bv heeft samen met haar partners En& en The Change Business de Last Planner® simulatie Villego©® ontwikkeld. Deze is in verschillende talen uitgebracht en wordt over de hele wereld door gerenommeerde (bouw)bedrijven gebruikt. De simulatie is ontwikkeld om teams snel en effectief op de hoogte te brengen van wat er van hen verwacht wordt. Onder het motto vandaag trainen en morgen kunnen toepassen.

Onderdelen die aan bod komen:

Door de training krijg je inzicht in en kennis van de verschillende beheersmiddelen die bij LPS horen.

Inhoud

Voor wie?

De workshop is voor jou geschikt als je te maken hebt met het opzetten van de (project)organisatie: opdrachtgevers, directievoerders, adviseurs en projectteamleden van alle partners incl. de zogenaamde Last Planners (de laagst verantwoordelijken die binnen hun werkgebied activiteiten en capaciteit mogen en kunnen inplannen).

Werkwijze

Leren door te doen. Korte stukken theorie worden afgewisseld met oefeningen en discussie. Je ontvangt een naslagwerk met daarin de belangrijkste gegevens voor praktische toepasbaarheid in de praktijk.

Afronding

Na afloop ontvang je een verklaring van deelname.