Krijgt jouw gemeente veel aanvragen voor omgevingsvergunningen of handhavingsverzoeken binnen, maar zijn er onvoldoende medewerkers met voldoende kennis om deze te verwerken?
Andere kandidaten zijn er wel, maar deze zij-instromers en schoolverlaters missen de nodige specifieke kennis en ervaring. Om die in te kunnen zetten zou je de onervaren medewerkers moeten laten inwerken door één of meer ervaren collega’s. Maar die zijn nu juist hard nodig voor het oppakken van het werk dat er nu al ligt. Jouw nieuwe collega heeft een ‘kickstart’ nodig om snel zelfstandig in jouw team aan de slag te kunnen.

Wat is de Kickstart ABW?

De Kickstart ABW is een korte cursus met al dié onderwerpen die nodig zijn om deze onervaren medewerkers ‘werkklaar’ te maken. Met een goede mix van theorie en praktijk, past de ‘kickstarter’ het geleerde direct toe door dit te oefenen in opdrachten. Deze kickstart kun je daarnaast zien als een pre-ABW voor een goede voorbereiding op de opleiding die elke collega die verder wil komen in ons vakgebied nodig heeft.

In onderstaande video leggen we het uit.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Kickstart ABW? Neem dan contact op met Edwin van der  Weijden via 079 325 24 50 of via vanderweijden@bob-kob.nl.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl