Wij zijn voor onze Infra Academy op zoek naar een Adviseur Opleiding en Ontwikkeling Midden en Noord Nederland

Als Adviseur Opleiding en Ontwikkeling ben jij de sparringpartner voor bedrijven en organisaties in de Infrawereld op management- en directieniveau. Je adviseert onze relaties bij het ontwikkelen van medewerkers en organisatie. Met jouw kennis van de markt weet jij de specifieke doelen en behoeften van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Je breng ook voorstellen uit en organiseert met ons team de opleidingstrajecten.

Wie zoeken we?

Je kunt goed inschatten welk aanbod uit het BOB-KOB-portfolio de passende oplossing is voor de klant. Daarnaast sta je altijd klaar om te innoveren en snel te schakelen om samen met de klant tot de beste resultaten te komen. Je hebt een geweldige neus voor kansen en zorgt voor tevreden klanten. Je vindt het leuk om veel onderweg te zijn en klanten persoonlijk te bezoeken en jouw netwerk uit te breiden.

Je bent een creatieve denker met een commerciƫle en klantgerichte instelling. Bij voorkeur heb je al een netwerk in de Infrasector (ondergronds en bovengronds) en relevante werkervaring. Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau en kennis van bedrijfsorganisaties en B2B-opleidingen.

Je maakt deel uit van een enthousiast team en denkt samen na over onze acquisitie, marketing en communicatie. Je maakt accountplannen en voert deze uit. Je werkt samen met de bestaande relaties ontwikkelplannen uit. Daarnaast weet je nieuwe contacten te leggen en relaties op te bouwen

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende fulltime functie (32-40 uur), met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, uiteraard met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is een flexplek voor je op ons kantoor in Zoetermeer en je kunt vanuit huis werken, maar je bent natuurlijk regelmatig op pad in Midden en Noord Nederland. Daarom krijg je ook een auto van de zaak. Ben jij klaar voor deze functie? Laten we kennismaken en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marinus Krijger via krijger@bob-kob.nl of 06 15 88 47 83.
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je cv + motivatie naar administratie@bob-kob.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer over onze organisatie.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl