Zij-instroom in de infra

De infra heeft de komende jaren nieuwe collega’s nodig. Op de bouwplaats en op kantoor. Bij een functie in de infra werk je aan dijken, bruggen, tunnels, spoorlijnen, kabels en leidingen. Kortom, je werkt aan de infrastructuur van Nederland. De infrasector is een brede innovatieve sector, waarin veel moet gebeuren de komende jaren dus uitdagingen genoeg.

Bij BOB-KOB leiden we je op tot een functie op middenkaderniveau: calculator (‘wat gaat het kosten?’), werkvoorbereider (‘goed nadenken over het realiseren van een werk’), uitvoerder (‘het bouwen in de praktijk’) en projectleider (‘sturing geven aan hele proces’).

Voor een zij-instromer begint het echter met techniek. Je hebt kennis nodig van materialen, uitvoeringsmethoden, materieel, landmeten, riolering, bemaling en constructies om goed invulling te kunnen geven aan de genoemde functies.

Succesvol werken in de infra

In onze verschillende opleidingstrajecten krijg je de benodigde kennis aangereikt om succesvol te kunnen werken in een infraomgeving. Wil je als zij-instromer of als bedrijf, die een zij-instromer in dienst wil nemen, meer weten over deze opleidingstrajecten? Neem dan contact op met René van den Hoeven via 06-51543204 of mail naar vandenhoeven@bob-kob.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met een zij-instroomtraject? Bekijk dan de video met een van de opdrachtgevers van het vorige zij-instroomtraject BAM Infra en een zij-instromer.

Publicatiedatum: 16 september 2021

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl