Interessante kennissessie voor expertgroep Bovengrondse Infra

BOB-KOB heeft een aantal expertgroepen met specialisten uit de branche die ons helpen om onze opleidingen actueel te houden. Een aantal keer per jaar komen de groepen bij elkaar om kennis en kunde te delen. We proberen dat ook voor de specialisten interessant te maken.

Zo hadden we op dinsdag 28 maart een interessante middag met een aantal van onze experts uit het vakgebied Bovengrondse Infra. Deze dag stond in het teken van samenwerking en elkaar verder helpen met het vertalen van ontwikkelingen naar de inhoud van de opleidingen.

Onder begeleiding van ing. Maarten Kraneveld van Neerlandsdiep gingen de experts aan de slag met de workshop ‘Anders samenwerken’. Hierin werden de experts meegenomen in de visie van opdrachtgevers en wat zij als marktpartij hiermee kunnen doen. Wat is er nodig om tot een goede samenwerking te komen waarbij alle partijen tevreden zijn met de uitkomsten? Verschillende invalshoeken kwamen aan bod en elkaar versterken en helpen stond daarbij centraal.

Opleidingen onder de loep

Tijdens deze dag hebben de experts input geleverd over actuele onderwerpen die van belang zijn in ons opleidingsaanbod. Sluit de inhoud nog aan op de actualiteit en de behoefte van de klant? Missen er nog onderwerpen of zijn er juist overbodigheden. Met z’n allen zijn we gaan brainstormen en er zijn goede ideeën uit voortgekomen.

Deze bijeenkomst was een succes en we zijn benieuwd naar de volgende sessie.

Wil je ook deelnemen aan een van onze expertgroepen en meedenken over onze opleidingen? Meld je dan aan via ‘Denk mee met BOB-KOB’.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl