Expertgroepen vergroten slagkracht van complete infrasector

Als opleider van en voor de bouw en infra is BOB-KOB, bestuurlijk verbonden aan Bouwend Nederland, doorlopend bezig om het opleidingsprogramma verder te ontwikkelen en naadloos te laten matchen met de behoeften uit de markt. Daarbij benut de Infra Academy graag de ervaringen, kennis en kunde van opdrachtnemers én opdrachtgevers.

“Goed kan altijd beter”, zegt Nico Willemsen, manager Infra Academy. “Daarom is het erg belangrijk dat onze opleidingen inhoudelijk van topniveau zijn en aansluiten bij de actualiteit. Alleen dán bied je een product waarover je klant, zowel aan vraag- als aanbodzijde, in de praktijk enthousiast is.” Om ontwikkelingen, innovaties en andere ter zake doende aspecten helder in kaart te brengen, heeft BOB-KOB het initiatief genomen tot de formatie van verschillende expertgroepen. Hierbij is het de bedoeling dat vanuit een specifieke infradiscipline vooraanstaande marktpartijen samen worden gebracht met andere experts uit de branche. “Dat alles met de intentie input te vergaren, zodat we het opleidingspakket, dat eigenlijk van de sector en dus infrabedrijven is, meer structuur, inhoud en body kunnen geven”, legt Edwin van der Weijden, directeur BOB-KOB, uit. “Een doel waarvan niet alleen wij, als BOB-KOB, de vruchten kunnen plukken. Dit is ook belangrijk voor de infrabedrijven. Immers, door inbreng te hebben in de inhoud van onze opleidingen, helpen ze indirect ook hun eigen organisatie, mensen en performance vooruit. Dat maakt de cirkel écht rond.”

Lees het volledige artikel op gww-bouw.nl.

Wil je je aanmelden voor een van de expertgroepen van KOB-BOB? Neem dan contact op met Joyce Noordman via noordman@bob-kob.nl of kijk op ‘Denk mee met BOB-KOB’.

Publicatie: GWW magazine nr 3, 2022, gww-bouw.nl, tekst Chris Elbers

Publicatiedatum: 28 juli 2022

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl