Evenement: Het goede gesprek van Dura Vermeer geslaagd

Op 10 januari organiseerden we voor en in samenwerking met Dura Vermeer Infra Regio Zuid West een trainingsdag Persoonlijke Effectiviteit. Tijdens het evenement ‘Het goede gesprek’, ontwikkelden zo’n 90 UTA-medewerkers vaardigheden om o.a. efficiënter te werken, structuur aan te brengen en een goed gesprek te voeren.

Er werden diverse trainers en acteurs ingezet om deze dag met verschillende workshops in goede banen te leiden. De deelnemers startten in de ochtend met een gezamenlijke sessie, daarna gingen ze in kleinere trainingsgroepen met elkaar aan de slag. Acteurs speelden praktijksituaties na, waar de deelnemers mee oefenden. De dag eindigde met een plenaire sessie en evaluatie. Inmiddels hebben we positieve feedback ontvangen. De deelnemers hebben nu de tools in handen om de beste versie van zichzelf in te zetten op het werk en in relaties.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een incompany-/maatwerktraject voor jouw organisatie? Neem dan contact op met André Smits via 088 425 63 00 of via incompany@bob-kob.nl.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

088 425 63 00

info@bob-kob.nl