Workshops Wkb en BBL voor BouwGarant-deelnemers

In 2022 staan een aantal belangrijke wijzigingen op stapel die van grote invloed zijn op je bedrijfsvoering. De wijzigingen leiden tot een betere bescherming van de opdrachtgever (en dus meer aansprakelijkheid voor het bouwbedrijf) én de kwaliteitsborger doet zijn intrede.

Om je te helpen bij de invoering van de Wkb, hebben BouwGarant, Bouwend Nederland en BOB-KOB gezamenlijk twee workshops ontwikkeld. Deze interactieve workshops vinden vooralsnog online plaats met maximaal 12 deelnemers.

De workshops

De workshops zijn praktisch van opzet waarbij de vertaling naar de eigen werkomgeving gelegd wordt door te werken met een herkenbare voorbeelden. We doen dit door de nieuwe regelgeving direct toe te passen op twee bouwplannen; een villa of twee-onder-een-kapwoning en een forse uitbouw.

Beide workshops bestaan uit twee bijeenkomsten van ongeveer 3 uur. De kosten per workshop bedragen €399,-. Wil je allebei de workshops volgen? Schrijf je dan in voor de gecombineerde workshop en betaal slechts €775,-.

Workshop 1. Wet kwaliteitsborging voor het bouwen
Deze workshop is speciaal bedoeld voor BouwGarant-deelnemers die actief zijn in kleinschalige nieuwbouw en verbouw. Je leert de belangrijkste aspecten van de Wkb en krijgt inzicht in de gevolgen voor jouw bedrijfsvoering.

Meer informatie en aanmelden

Workshop 2. Wijzigingen Bouwbesluit (BBL)
Deze workshop is bedoeld voor BouwGarant-deelnemers die al voldoende kennis hebben van de Wkb en kennis willen opdoen over de aangescherpte eisen vanuit het nieuwe Bouwbesluit (BBL).

Meer informatie en aanmelden

Gecombineerde workshop Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en wijzigingen Bouwbesluit (BBL)
Deze gecombineerde workshop is speciaal voor BouwGarant-deelnemers die als ontwikkelende aannemer actief zijn in nieuwbouw en verbouw en ook te maken hebben met bouwaanvragen. In vier blokken van drie uur leer je de belangrijkste aspecten van de Wkb en de aangescherpte eisen vanuit het Bouwbesluit (BBL).

Meer informatie en aanmelden

Deze workshops zijn een co-productie van BouwGarant, Bouwend Nederland en BOB-KOB.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl