Ontmoet ons tijdens Renovatie 2019 in Den Bosch

Op 14, 15 en 16 mei 2019 vindt de 6e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Uiteraard is BOB-KOB opleidingen aanwezig om je te informeren en adviseren over onze opleidingen, workshops en trainingen waarmee we al jarenlang woningcorporaties, aannemers en onderhoudsbedrijven in heel Nederland bedienen.

Tijdens de vakbeurs voor verbetering van bestaande woningen & utiliteitsgebouwen kun je kijken naar nieuwe producten, toepassingen, technieken en mogelijkheden voor (bij)scholing. Verder is er een uitgebreid inhoudelijk programma met praktijktheaters en diverse lezingen en workshops. De belangrijkste thema’s worden ook vanuit het perspectief van de gebouwbeheerder en -eigenaar zoals woningbouwcorporaties belicht.

 

Ontmoet ons op de beurs

Ontmoet ons bij stand D031 waar we uitleg geven over onze opleidingen, cursussen en trainingen. Ons lesaanbod bestaat uit opleidingen op het gebied van technisch beheer en onderhoud, vastgoedbeheer, duurzaamheid, bouwfysica, het Bouwbesluit en nog veel meer!

 

Beheer & Onderhoud

Duurzaamheid

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl