Professioneel inkoper in de Bouw en Infra

In de bouw wordt >75% ingekocht bij leveranciers en onderaannemers.
De kwaliteit van inkoop kan dan ook van grote invloed zijn op het bedrijfsresultaat van de onderneming.
De inkoper dient niet alleen kennis van markt, product en proces te hebben, doch moet ook weten hoe de stappen in het inkoopproces genomen moeten worden om binnen het Budget te blijven, om te voldoen aan de (bestek) Eisen , om tevreden Stakeholders te houden en om alles binnen de daarvoor gestelde Tijd op te leveren. (BEST)

In deze opleiding leer je in drie intensieve bijeenkomsten de  inkooptechnieken  en de daarbij benodigde juridische aspecten. Voor enkele onderdelen zal ook huiswerk gevraagd worden, vooral gericht op je eigen onderneming. De mix van inkooptheorie, praktijkervaring en juridische ondersteuning is een meerwaarde voor deze training.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

Je bent in staat projecten te analyseren op risico’s, techniek en proces en hebt daarin relevante werkervaring in de bouw en hebt minimaal MBO4+ werk en denkniveau. Je bent dus ook bekend met de bedrijfs- en projectorganisatie in de bouw. Je kan altijd even contact met ons opnemen om na te gaan of dit bij je past.Je wordt geacht de UAV te kennen en de UAV-GC op hoofdlijnen.

Voor wie?

Degenen die belast zijn of dat binnenkort zullen worden met de zelfstandige inkoop en uitbesteding t.b.v. bouwprojecten in de B&U en/of Infra of naast hun hoofdfunctie (een deel) van de inkoop verzorgen.

Op deze opleiding is een intakeprocedure van toepassing.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali

079-325 24 71

aitbenali@bob-kob.nl