Leergang Praktisch P&O in de bouw en infra

Wil jij het optimale voor je werknemers kunnen betekenen ? Doe dan de training professionaliseren van de P&O’er in de bouw!

Bij veel bouwbedrijven wordt de P&O-taak erbij gedaan. Terwijl juist het functioneren van het personeel bepalend is voor de uiteindelijke kwaliteit en daarmee het rendement van een organisatie.  Ook kunnen onjuiste beslissingen of handelingen op P&O-gebied vervelende juridische en financiële consequenties hebben. Het is dan ook van essentieel belang op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Tijdens de training krijg je inzicht in de relevante wet- en regelgeving (ook in relatie tot de CAO voor de bouwnijverheid), juridische aspecten en subsidiemogelijkheden. Ook leer je hoe je de P&O-functie verder kunt professionaliseren, zodat in-, door- en uitstroom wordt geoptimaliseerd, personeelsbinding wordt vergroot en  (in-)directe personeelskosten dalen.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Werkwijze

De theorie wordt aan de hand van het studiemateriaal besproken en toegelicht. De periode tussen de bijeenkomsten kan men gebruiken om praktische ervaring op te doen met de aangeleerde vaardigheden en modellen. De deelnemer krijgt tevens huiswerkopdrachten. Men kan praktijkvoorbeelden en/of vragen aandragen, die tijdens de bijeenkomsten worden behandeld.

 

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

079-325 24 63

roos@bob-kob.nl