Wil jij als (aankomend) projectmanager leren om naast de (bouw)technische aspecten van (complexe) projecten, ook de procesmatige kant van projectrealisatie te ontwikkelen, dan is de opleiding Projectmanagement een goede keuze.

Marcel Gorree, projectleider bij Rendon Onderhoudsgroep, volgde de opleiding Projectmanager en is er enthousiast over. Hij heeft al een paar jaar de taken van een projectmanager op zijn bord. Daarom wilde hij graag een opleiding doen die hem de kennis en vaardigheden geeft om zijn werkzaamheden goed uit te voeren. In de video vertelt hij over de waardevolle interactie met zijn medecursisten en over het projectmanagementplan dat nog steeds wordt gebruikt.

 

 

Bekijk ook de video waarin we docent Marco Buijnsters, specialist op het gebied van projectmanagement, vragen waarom we nou steeds weer in dezelfde valkuilen stappen bij het managen van een project en hoe het ook anders kan.

Opleiding Projectmanagement

In de opleiding Projectmanagement (voor B&U en Infra) kijkt docent Marco Buijnsters naar projecten in de bouw, maar zeker ook naar hoe andere sectoren projectmanagement aanpakken. Hierdoor herkennen deelnemers voorbeelden, maar kun je ook leren van ervaringen uit andere technische sectoren. Je volgt vakinhoudelijke modules, waarin alle projectmanagementelementen worden aangeboden. Daarnaast is er een module persoonlijke effectiviteit om als persoon in de rol van projectmanager zowel op leiderschaps- als managementniveau optimaal te kunnen functioneren.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl