Wij zijn op zoek naar een Manager voor de OmgevingsAcademy

Onze opleidingen Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht zijn al jarenlang een begrip in de markt. De opleidingen ABW 1 en 2 zijn gericht op Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). We ontwikkelen deze opleidingen in samenwerking met gemeenten, zodat we altijd aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze cursisten zijn werkzaam in het werkgebied fysieke leefomgeving, voornamelijk (toekomstige) medewerkers van de afdelingen VTH van gemeenten en/of Omgevingsdiensten.

Naast de ABW-opleidingen verzorgen wij maatwerk- en incompanytrajecten voor (semi-)overheidsorganisaties, zoals RWS (Rijkswaterstaat), RVB (Rijksvastgoedbedrijf), waterschappen en RUD’s (Regionale Uitvoeringsdiensten). Ook hebben we korte cursussen op het gebied van o.a. de Omgevingswet, Kwaliteitsborging, Besluit bouwwerken leefomgeving en duurzaamheid.

We hebben onze opleidingen en trainingen voor de publieke sector gebundeld in onze OmgevingsAcademy.

Jouw werkveld en rol

Jij bent de manager die OmgevingsAcademy verder uitdraagt en het opleidingenpakket op niveau houdt en continu doorontwikkelt! Je bent er scherp op dat nieuwe ontwikkelingen binnen de regelgeving en bijvoorbeeld de Energietransitie een plaats krijgen in de opleidingen en trainingen.

Als contactpersoon voor onze relaties binnen publieke sector ondersteun je klanten bij het ontwikkelen van de organisatie en medewerkers. Je werkt samen met ons Curatorium, waarin prominente personen uit het werkveld hun inbreng leveren aan het implementeren van nieuwe wetswijzigingen en ontwikkelingen in bestaande en nieuwe opleidingen.

Als manager van de Academy ben je de spin in het web van ons netwerk van belangenorganisaties, zoals VBWTN, VNG, gemeentes, RWS en waterschappen. Het zijn contacten waar je jezelf makkelijk in beweegt.

Je bent een enthousiaste professional met ervaring op VTH-gebied.

Kortom, jij bent de sparringpartner voor de publieke sector op beleids- en operationeel niveau. Je kent de markt, hebt ervaring in het organiseren en ontwikkelen van opleidingen en weet de behoeften van onze klanten te vertalen naar leerdoelen en opleidingen. Samen met je team, deskundigen, expertgroepen en docenten verzorg je de profilering van de OmgevingsAcademy en ontwikkel en beheer je het pakket aan opleidingen.

Wie zoeken wij?

Heb jij de drive om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het vakgebied? Ben jij degene die ontwikkelingen, innovatie- en duurzaamheidsambities vertaalt naar ontwikkeltrajecten? Ken jij de wereld van de publieke opdrachtgevers en het werkgebied fysieke leefomgeving? Heb je daarnaast ook nog voldoende ervaring, deskundigheid en aantoonbaar werk- en denkniveau op hbo- of wo-niveau? Dan zoeken we jou!

Wat bieden we?

Een uitdagende fulltime functie, met uiteraard uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is een flexplek voor je op ons kantoor in Zoetermeer, maar je bent ook regelmatig op pad of je werkt vanuit huis. Daarom krijg je ook een auto van de zaak. Ben jij klaar voor deze functie? Solliciteer dan nu!

De huidige manager van de ABW-opleidingen vertelt in deze video wat de functie inhoudt.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans van der Wijk via
vanderwijk@bob-kob.nl.
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je cv + motivatie naar s.ammann@bouwendnederland.nl.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl