Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Opleiding en Advies regio Noord en Oost Nederland

Als Accountmanager Opleiding en Advies ben jij de sparringpartner voor bedrijven en organisaties in de bouwwereld op management- en directieniveau. Je adviseert onze relaties bij het optimaal ontwikkelen van medewerkers en organisatie. Met jouw kennis van de markt weet jij de specifieke doelen en behoeften van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Ook stel je op basis van de behoeftes van de klant en jouw opleidingsadvies offertes op.

Wie zoeken we?

Je kunt goed inschatten welk aanbod uit het BOB-KOB-portfolio de passende oplossing is voor de klant. Daarnaast sta je altijd klaar om te innoveren en snel te schakelen om samen met de klant tot de beste resultaten te komen. Je hebt een geweldige neus voor kansen en zorgt voor tevreden klanten. Je vindt het leuk om veel onderweg te zijn en klanten persoonlijk te bezoeken en jouw netwerk uit te breiden.

Je bent een creatieve denker met een commerciƫle en klantgerichte instelling. Bij voorkeur heb je al een netwerk in de bouwsector en relevante werkervaring. Je hebt een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau en kennis van bedrijfsorganisaties en B2B-opleidingen.

Je maakt deel uit van een team van enthousiaste accountmanagers en denkt samen na over onze acquisitie, marketing en communicatie. Je maakt accountplannen en voert deze uit, terwijl je bestaande relaties managet en nieuwe kansen creƫert. Daarnaast weet je nieuwe contacten te leggen en relaties op te bouwen

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende fulltime functie (32-40), met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, uiteraard met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is een flexplek voor je op ons kantoor in Zoetermeer en je kunt vanuit huis werken, maar je bent natuurlijk regelmatig op pad in de regio Noord en Oost Nederland. Daarom krijg je ook een auto van de zaak. Ben jij klaar voor deze functie? Laten we kennismaken en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick van Leeuwen via vanleeuwen@bob-kob.nl of 06 83 15 26 57.
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je cv + motivatie naar s.ammann@bouwendnederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn ook op zoek naar een Accountmanager Opleiding en Advies regio Randstad

Lees meer over onze organisatie.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl