Innovatief werken en doen

Wij verwelkomen je graag tijdens onze feestelijke relatiemiddag op 2 november in het Bouwhuis in Zoetermeer. De bijeenkomst heeft als thema ‘Innovatief werken en doen’ en we zijn verheugd dat drie gastsprekers hun expertise op dit gebied willen delen.

Workshops

Ervaren en inspirerende sprekers delen hun kennis met je over de volgende onderwerpen:

 1. Innovatief omgaan met mensen met bijzondere achtergronden: De maatschappij wordt complexer. Het gemiddelde personeelsbestand van de huidige aannemer bestaat niet meer uit het stereotype: ‘blanke mannen van rond de 50, die op zondag het vlees snijden’. Wat kunnen we als bouwbedrijf en als medewerkers van het bedrijf doen om goed om te gaan met mensen met bijzondere achtergronden en zo talenten tot wasdom te laten komen.
  Sprekers: Sarita Bajnath, trainer/coach diversiteit en inclusie.
  Bert Boeijink, Directeur en Eigenaar van Bloemendal Bouw, Techniek en Onderhoud.
 2. Innovatief denken brengt ons naar een duurzame samenleving: Anders kijken en buiten gevestigde lijnen kleuren heeft oplossingen geboden die ons in grote stappen naar een volgende fase in duurzaamheid brengt. De stelling van Carl-Peter is:”We moeten en kunnen gas overbodig maken!”. Maar hoe kom je nu tot dit vrije denken? Wat kunnen we leren van deze vrije denker?
  Spreker: Carl-Peter Goossen, Directeur ontwerpmanager van BouwNext groep
 3. Dienend opdrachtgeverschap/Leiderschap (Resilient Partnership): Projecten worden complexer en belangen groter. Wat zijn effectieve manieren van omgang tussen projectpartners. Wat kunnen de opdrachtgever en opdrachtnemers doen als het spannend wordt. Tijdens de workshop krijg je mee wat in de praktijk werkt. Natuurlijk is er ruimte om te vragen hoe je dat op jullie projecten kunt doen.
  Spreker: Hans Ruijter, Programmadirecteur ZuidasDok en Schiphol-Amsterdam-Almere bij Rijkswaterstaat

Aanmelden

Iedereen kan tijdens deze middag twee workshops volgen. Via onderstaand formulier kun je jezelf (en eventueel je collega) eenvoudig aanmelden voor de klantenmiddag. Je kunt daarbij aangeven welke workshops je voorkeur hebben. De indeling van de workshops gaat op basis van de volgorde van aanmelding.

We zien je graag op 2 november!

 

  beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

   

  Neem telefonisch of per mail contact met ons op

  079 - 325 24 50

  info@bob-kob.nl