Werken aan je competenties en kwaliteitsborging

De gunstige economische ontwikkelingen en het vertrouwen in de toekomst zorgen zowel bij de burger als in het bedrijfsleven voor een toenemende interesse om te gaan (ver)bouwen. Dit betekent dat gemeenten en omgevingsdiensten hun borst nat kunnen maken om alle omgevingsvergunningen op een correcte en vlotte wijze door het systeem te krijgen.

Een vlugge blik op de vacatureoverzichten bij de gemeentes zegt genoeg. Er is een toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel bij de afdelingen Bouw- en Woningtoezicht en andere diensten die zich bezighouden met vergunningen, toezicht en handhaving.

 

Competenties en kwaliteitsborging

Ben jij werkzaam binnen zo’n afdeling dan hoef je je de komende jaren niet te vervelen. Het werken aan je competenties is dan wel een vereiste gezien alle uitdagingen die op de stoep staan. Onze vakgerichte ABW 1 en ABW 2 opleidingen geven je een brede maar ook diepe basis voor kwaliteitsborging binnen je vakgebied.  Met de extra groepen die na de zomervakantie van start gaan ben je in goed en gemotiveerd gezelschap.

 

Permanente Educatie voor de hele afdeling

De Omgevingswet, Private Kwaliteitsborging en de Wet VET (Voortgang Energie Transitie) werpen hun schaduw al vooruit. Met onze ervaring en ons aanbod op het gebied van Permanente Educatie bieden wij ook de gelegenheid om met complete afdelingen of teams te werken aan cultuurverandering. Wij hebben al bij diverse gemeenten maatwerktrajecten lopen waar we direct op de dagelijkse praktijk en de toekomst kunnen inspelen.

Wil jij meer uit je loopbaan halen en de komende jaren aan je competenties blijven werken, schrijf je dan nu in voor een opleiding of abonneer je alvast op onze nieuwsbrief. Hierin houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ons cursus- en workshopaanbod.

 

Permanente Educatie

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl