Vierde Kennisversnellingsdag, experts praten je bij over nul-op-de-meter

Tijdens de vierde Kennisversnellingsdag krijg je antwoord op veel vragen rondom nul-op-de-meter en bewonersparticipatie. Je kunt ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers en de experts van Stroomversnelling praten je bij over renoveren en bouwen met hoge ambities. De Kennisversnellingsdag wordt georganiseerd door BOB en Stroomversnelling en vindt deze keer plaats in Utrecht.

 

Wat zijn de Kennisversnellingsdagen?

Kennisversnellingsdagen staan in het teken van kennis en ervaring delen. De vaste onderdelen van deze dagen bestaan uit de CrashCourse, een compacte workshop waarin alle aspecten van renoveren en bouwen met hoge ambities (nul-op-de-meter) aan bod komen en Bewonersparticipatie. Parallel aan de vaste onderdelen wordt er een verdiepingsprogramma aangeboden met actuele onderwerpen. Tijdens deze kennisversnellingsdag worden kwaliteitskaders ontrafeld: EPG, Beng, NOM-keur, EPV en kijken we naar het matchen van vraag en aanbod. Verder worden corporatie-ervaringen gedeeld; Bewonersperikelen voor, tijdens en na de renovatie en samen met aanbieders voorbereiden, renoveren en beheren van NOM-woningen.

De Kennisversnellingsdag is interessant voor iedereen die op het punt staat om aan de slag te gaan met nul-op-de-meter. Tegen een kleine bijdrage van €59,- ben je in één middag op de hoogte.

Op het aanmeldformulier kies je welke onderdelen je wilt bijwonen. Zo kun je aanschuiven bij een vast onderdeel, maar ben je al langer bezig en op zoek naar verdieping, schuif dan aan bij het verdiepingsprogramma. De kennisversnellingsdag is opgedeeld in twee rondes. In beide rondes kun je kiezen uit drie onderwerpen.

 

Kom je ook?

De vierde Kennisversnellingsdag vindt plaats op 13 december van 12.30 tot 16.45 in Vechtclub XL in Utrecht!

 

Kennisversnellingsdag

 

Verduurzaming bestaande woningbouw

 

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl