Vergroot je kennis op het gebied van Nul op de Meter (NOM) met de Kennisversnellingsdagen

Kennisversnellingsdagen

Kennis en ervaring delen. Recent hebben wij laten dat wij actief gaan samenwerken met de Stroomversnelling. De – voor de leden van de Stroomversnelling – bekende ‘samenwerkdag’ gaan wij samen organiseren: de Kennisversnellingsdagen!

Het vaste onderdeel van deze dagen bestaat uit de CrashCourse, een compact maar compleet beeld van bouwen en renoveren met zeer hoge ambities (NOM) en Bewonersparticipatie, een sleutelsuccesfactor. Het variabele onderdeel wordt samengesteld samen met de leden van de Stroomversnelling.

Wij zijn ontzettend trots dat wij deze dagen samen met de Stroomversnelling gaan organiseren. Omdat wij het heel belangrijk vinden dat verduurzaming integraal onderdeel wordt van onze opleidingsprogramma’s,  is deze dag ook voor onze docenten, examencommissie- en curatorium leden gratis.

Doel: Kennis en ervaring delen voor nieuwe leden, nieuwe medewerkers en BOB
Voor wie: Alle leden en niet-leden
Data25 april, meer volgen spoedig
Tijdstip: 12.30 – 17.00 uur
Locatie: BOB opleidingen, Zilverstraat 69, Zoetermeer
Prijs: Leden Stroomversnelling, docenten, examencommissie- en curatorium leden BOB – KOB gratis, overig: €59,- per persoon

Ben je erg enthousiast geworden en wil je je alvast aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Shirley Hermelijn: Hermelijn@bob-kob.nl.

BOB organiseert de Kennisversnellingsdagen in samenwerking met onze partner:

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl