Snel op de hoogte van nul-op-de-meter tijdens de Kennisversnellingsdag

De eerste twee Kennisversnellingsdagen die BOB samen met Stroomversnelling organiseerde waren een succes. We kijken terug op twee geslaagde edities. Tijd voor de derde dus! De kennisversnellingsdag is interessant voor iedereen die op het punt staat om aan de slag te gaan met nul-op-de-meter. Tegen een kleine bijdrage van €59,- ben je in één middag op de hoogte.

 

Wat zijn de Kennisversnellingsdagen?

Kennisversnellingsdagen staan in het teken van kennis en ervaring delen. De vaste onderdelen van deze dagen bestaan uit de CrashCourse, een compacte workshop waarin alle aspecten van renoveren en bouwen met hoge ambities (nul-op-de-meter) aan bod komen en Bewonersparticipatie. Parallel aan de vaste onderdelen wordt er een verdiepingsprogramma aangeboden met actuele onderwerpen. Deze kennisversnellingsdag staat het verdiepingsprogramma in het teken van het matchen van vraag en aanbod, technisch rekenen aan een nul-op-de-meter woning en de ervaringen van een jaar wonen in nul-op-de-meter woning.

Op het aanmeldformulier kies je welke onderdelen je wilt bijwonen. Zo kun je aanschuiven bij een vast onderdeel, maar ben je al langer bezig en op zoek naar verdieping, schuif dan aan bij het verdiepingsprogramma. De kennisversnellingsdag is opgedeeld in twee rondes. In beide rondes kun je kiezen uit drie onderwerpen.

 

Kom je ook?

De derde Kennisversnellingsdag vindt plaats op 18 oktober van 12.30 tot 17.00 bij BOB in het Bouwhuis in Zoetermeer!

 

Kennisversnellingsdag

 

Verduurzaming bestaande woningbouw

 

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl