Professioneel Tenderen in D&B-projecten

Ben jij al echt expert in het creëren van de winnende aanbieding?

Complexe aanbestedingen op het gebied van D&B(FMO) vragen nogal wat van het tenderteam. Ieder teamlid heeft zijn eigen individuele kwaliteiten en kennis die samen moeten komen om de winnende aanbieding te maken voor de opdrachtgever.

UAV-GC, EMVI, BVP, scope-eisen en Project Management Plan zijn slechts enkele van de begrippen waar je als opdrachtnemer mee te maken kan krijgen bij een functionele uitvraag D&B. Het laten zien van jullie onderscheidend vermogen, gecombineerd met alle eisen, is vaak een hele uitdaging.

De winnende aanbieding

Door het verleggen van ontwerpkracht en verantwoordelijkheid naar de aannemers bij dit type projecten wordt de aannemer naar voren getrokken in het bouwproces. Dit biedt nieuwe kansen, maar brengt ook andere risico’s en verantwoordelijkheden met zich mee. Dit vraagt om andere competenties, een andere instelling en professioneel tendermanagement. Het opstellen van de winnende aanbieding vereist andere kennis en kunde.

Professioneel tenderen

In november starten we weer met de opleiding Professioneel Tenderen. Hierin wordt de deelnemer meegenomen in het tenderproces, waarbij aspecten van elke fase worden uitgewerkt. Van selectiedocumenten, kwaliteitsplannen, projectmanagementplannen, validatie en verificatieplannen tot en met het opbouwen van het unieke winnende dossier.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl