Opleiding Calculator vernieuwd en klaar voor de moderne calculator

De opleiding Calculator B&U is terug van weggeweest. Na een afwezigheid van een jaar is gebleken dat de opleiding niet gemist kan worden. Nieuwe ontwikkelingen, zoals het digitaal bepalen van hoeveelheden en het calculeren met 3D-Modellen (BIM), zijn inmiddels doorgevoerd in de vernieuwde calculatoropleiding.

“Uit ervaring is gebleken dat de kennis en vaardigheden uit de opleiding Calculator noodzakelijk zijn om door te kunnen doorstromen naar het allround niveau”, vertelt Opleidingsmanager Frank Doelare. “Vooral voor mensen die minder ervaring hebben is de stap naar de opleiding Allround Calculator anders te groot. De opleiding is ondertussen ook vernieuwd, met de nieuwe ontwikkelingen van de afgelopen jaren was dat essentieel.”

 

Opleiding Calculator BIM-proof

De moderne calculator krijgt tijdens de opleiding de mogelijkheid om naast de beheersaspecten in de vorm van opdrachten, te oefenen met het digitaal meten en werken in een 3D model. Toepassen van moderne hulpmiddelen en het slimmer en sneller kunnen rekenen staan centraal en vormen integraal onderdeel van het opleidingstraject. In de opleiding wordt gebruik gemaakt van digitale meetmethoden voor het bepalen van hoeveelheden. Uit verschillende tekenprogramma’s zijn de gewenste hoeveelheden digitaal te halen. Dit scheelt erg veel handmatig uitrekenwerk en is kostenbesparend.

 

Calculator B&U

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl