Ontwikkel je in de infra

BOB-KOB heeft een mooi aanbod aan opleidingen voor mensen die zich (verder) willen ontwikkelen in de infrabranche. Dit najaar kun je weer klassikaal deelnemen aan een van onze opleidingen. Waarbij je niet alleen leert van praktijkgerichte docenten, maar ook van de ervaringen van je medecursisten. De lessen worden uiteraard georganiseerd binnen de coronarichtlijnen van de overheid.

Wanneer je merkt dat je kennis tekort komt in je functie is het tijd om jezelf snel op niveau te brengen. Bijvoorbeeld met een van de functiegerichte opleidingen van BOB voor de projectleider, (meewerkend/assistent) uitvoerder, calculator of werkvoorbereider.

Wil je een brede basis leggen en doorgroeien naar meer verantwoordelijkheden in een infrabedrijf? Half oktober starten de branche-erkende KOB-opleidingen Techniek, Vakdiploma Aannemer en de nieuwe opleiding Bouwmanagement. De KOB voor hbo’ers begint op 18 september.

Als je al enkele jaren werkzaam bent als professional en je wilt jouw kennis met een korte cursus verdiepen of bijspijkeren. Kijk dan eens naar de Specials for Professionals!

Bekijk het overzicht voor alle infra-opleidingen en startdata

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl