Nieuwe onderhoudsopleidingen maken kennis en vaardigheden inzichtelijk

In de wereld van het beheer en onderhoud is niet altijd duidelijk of de onderhoudsmedewerker over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Sertum heeft daarom voor de functies in het Beheer en Onderhoud een aantal competentieprofielen beschreven. Hiermee kan de professional zich bekwamen in het werk en middels een toets laten zien dat hij deze competenties beheerst en zich daarna registreren in het register van Sertum.

BOB is al jarenlang de aanbieder van de opleiding Technisch beheerder/Opzichter onderhoud. Hieraan worden nu de opleidingen Projectleider beheer en onderhoud Vastgoed en de Asset- en onderhoudsmanager Vastgoed toegevoegd.

 

Competenties beheer en onderhoud worden inzichtelijk

De nieuwe opleidingen zijn gebaseerd op de competenties van Sertum. Het volgen van deze opleidingen ontwikkelt uw kennis en vaardigheden en maakt dit, door registratie bij Sertum, inzichtelijk voor uw werkgever of opdrachtgever.

 

Kom ‘in control’ met de Masterclass

Voor organisaties die nog stoeien met de inrichting van het beheer en onderhoud van de eigen vastgoedportefeuille hebben wij ook de Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed opgezet waarin wij u inzicht geven in de keten van het beheer.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de nieuwe opleidingen en de masterclass of heeft u vragen over de opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud? Neem dan contact op met opleidingsmanager Hans van der Wijk, 06-126 22 460 of vanderwijk@bob.nl.

 

Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed (Sertum: Coördinator)

Asset- en Onderhoudsmanager Vastgoed (Sertum: Adviseur)

Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl