“Ik wil mensen verder helpen in hun ontwikkeling in de infra”

Sinds juni 2019 heeft BOB-KOB een nieuwe opleidings- en trainingsmanager in dienst die alle infra-opleidingen onder zijn hoede gaat nemen. Martijn van Holten heeft veel zin in zijn nieuwe functie en dompelt zich helemaal onder in de infrawereld. Eerder was hij werkzaam als adviseur, verbinder, coach en trainer in de bouwkunde en civiele techniek. Daarnaast heeft Martijn ervaring in het opstellen en onderhouden van kwalificatiedossiers van opleidingen in diverse sectoren. Deze ervaringen sluiten heel mooi aan bij zijn nieuwe werkzaamheden.

 

“Het geeft me veel energie om mensen en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling”, zegt Martijn enthousiast. “Ervan uitgaande dat een mens nooit is uitgeleerd zie ik veel mogelijkheden om werknemers, collega’s en organisaties verder te helpen in samenwerking en in de techniek. Ik heb gezien dat BOB-KOB een mooi en compleet pakket aan opleidingen voor de infrabranche heeft. In verschillende evaluaties van opleidingen en incompany trainingen lees ik veel waardering voor de docenten en de nieuwe kennis die is opgedaan. Het helpt ze verder in hun carrière en geeft verdieping in hun vakgebied.”

 

Leren door te doen

“Het mooie aan deze opleidingen is dat je alles wat je leert meteen kunt toepassen in de praktijk”, vertelt Martijn. “Natuurlijk hoort daar theorie bij, maar we geloven vooral in leren door te doen en dat betekent veel praktijkcases. In veel opleidingen werken de cursisten zelfs met een eigen ingebracht project. De cursisten werken ook aan hun persoonlijke ontwikkeling, dankzij de module sociale vaardigheden die onderdeel uitmaakt van de opleidingen. In die lessen en tijdens coachingsgesprekken bespreken we de problemen waar ze, op communicatief gebied, in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. We leren ze hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan.”

 

Een stap in je carrière

“In ons aanbod aan infra-opleidingen is voor elk functieniveau wel een geschikte opleiding te vinden. Met de opleiding Meewerkend/Assistent Uitvoerder Infra kun je bijvoorbeeld al een mooie stap maken in je carrière. Wanneer je na deze opleiding de smaak te pakken hebt kun je verder doorgroeien naar uitvoerder, werkvoorbereider of calculator tot aan de functie van projectleider. BOB-KOB werkt met opleidingsschema’s waarin je je studieroute van het begin tot het eind kunt plannen. Je kunt precies zien op welk niveau je staat en welke opleiding je kunt kiezen om jezelf verder te ontwikkelingen in jouw vakgebied of specialisme. Als je er niet uitkomt, dan kan ik je verder helpen met het maken van de juiste keuze”, aldus Martijn van Holten.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl