Hoe nu verder?

Er komen heel veel veranderingen op ons af zoals de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Wat betekent dat voor jouw toekomst en hoe kunnen we je hier het beste bij ondersteunen? Om daarachter te komen gaan we je benaderen als je bij ons opleidingen op het werkgebied VTH hebt gevolgd.

Covid-19 heeft de omstandigheden waaronder je je werk moet doen behoorlijk veranderd. Maar de bouw gaat door! Wat betekent dat voor jou, de uitvoering van je werkzaamheden, overleg met de collega’s, begeleiding en coaching van nieuwe medewerkers? Je bent nu een vakman of vakvrouw die werkt met de Wabo. Hoe krijg je je kennis scherp voor bijvoorbeeld de Omgevingswet? Hoe kunnen wij je helpen je hierop voor te bereiden?

Al met al heel veel zaken die belangrijk zijn voor jou en de uitvoering van de werkzaamheden in je functie binnen VTH. We willen graag weten wat je van ons, BOB, verwacht en of je bijvoorbeeld toe bent aan verbreding of verdieping van je kennis. Daarom nemen we binnenkort contact met je op als je bij ons de ABW 1 hebt gevolgd.

Bij BOB praten we regelmatig met mensen uit het vakgebied. Het Curatorium is hierbij ook een belangrijke sparringpartner als het gaat om de inhoud en richting van opleidingen. Maar ook jouw ideeën zijn belangrijk.

Wij horen graag jouw kijk op de toekomst.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl