Gratis webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’

Als je verantwoordelijk bent voor gebouwbeheer, dan krijg je te maken met vele uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook met ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied. Hoe ga je hier in de praktijk mee om? Om je hierin te ondersteunen, organiseren NEN, SERTUM en BOB-KOB op 8 april het gratis webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’.

Tijdens het webinar ‘De toekomst van gebouwbeheer, een praktische aanpak’ vertellen drie experts over de ontwikkelingen in het vakgebied. Ook laten we zien dat gebouwbeheer niet alleen een kostenpost is, maar dat goed beheer kan leiden tot verzuimreductie en andere productiviteitsverbeteringen. Daarnaast bespreken we het belang van het toegang hebben tot betrouwbare ‘gebouwdata’ en van het hebben van een goed basisdossier. Hoe deze data eenvoudiger te verzamelen en te beheren is, zodat vastgoedsturing via een dashboard mogelijk is.

Daarnaast staan we ook stil bij de ‘kleinere’ vastgoedbeheerder die met beperkte middelen en capaciteit zijn vastgoed moet beheren.

Voor wie?

Een gratis webinar voor technisch beheerders, gebouwbeheerders/-coördinatoren en iedereen die meer wil weten over het belang van professioneel gebouwbeheer.

Wanneer?

Op 8 april – 13:00 tot 13:45 uur.

Dit webinar wordt je aangeboden door Sertum, NEN en BOB-KOB.

Sprekers

Martijn van Moorsel, Meeberg Projectmanagement en Bouwadvies B.V.
Jurgen Dorrestein en/of Joppe Stelloo, Heijmans Beheer
Maaike van Ierssel, Vastgoeddatabeheer
Laurens de Jongh, NEN

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl