De opleidingen ABW1 en ABW2 gaan ‘op de schop’!

Vanwege de inwerkingtreding van de Omgevingswet, met daarin onder andere het Besluit Bouwwerken Leefomgeving, passen we vanaf augustus 2021 de ABW-opleidingen aan. Hiermee vervallen de Wabo en het Bouwbesluit 2012 en daarmee krijgen alle gemeenten, omgevingsdiensten en bouwbedrijven in januari 2022 te maken. Wij nemen je alvast mee in de naamswijzigingen van de modulen.

Onze juridische modulen, voorheen Omgevingsrecht (ABW1) en Juridisch Kader (ABW2), noemen we voortaan Omgevingswet 1 (ABW1) en Omgevingswet 2 (ABW2). De Bouwtechnische modulen wijzigen van Bouwtechnische Regels (ABW1) en Bouwbesluit 2012 (ABW2) naar Besluit Bouwwerken Leefomgeving 1 (ABW1) en Besluit Bouwwerken Leefomgeving 2 (ABW2).

Met onze auteurs en docenten zijn we volop bezig om in het najaar 2021 alles op orde te hebben. Ook zullen sommige onderdelen in het lesmateriaal via e-learning ondersteund worden. Mooie uitdagingen die we graag willen realiseren om de kennis van de deelnemers te vergroten met kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Voor de zomervakantie passen we ook de teksten van deze gewijzigde modulen op de website aan.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl