Bewust veilig, iedere dag op bezoek bij Cornelissen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn we met elkaar Bewust Veilig op het werk. Wij namen een kijkje bij Cornelissen aannemingsbedrijf b.v. om te zien wat zij aan de veiligheid van hun medewerkers op projecten doen. We waren te gast bij Sligro Food Group Veghel waar het hoofdkantoor volledig verbouwd wordt.

 

Veilig en gezond werken is de verantwoordelijkheid van ons allemaal: van iedereen die werkt op een project of bouwplaats en van alle partijen in de keten. Werknemers moeten zich aan de voorschriften houden. Vanuit goed werkgeverschap hebben werkgevers de taak een open cultuur te creƫren. En opdrachtgevers moeten het mogelijk maken dat de aannemer die het werk uitvoert dat op een veilige en gezonde manier kan doen.

 

Veilig bij Cornelissen

Bedrijfsleider Willem Verstegen vertelt in de video dat er al in de calculatiefase wordt nagedacht over veiligheid. Ook in deelcontracten met onderaannemers wordt de veiligheid vastgelegd. Naast de jaarlijkse audit, die nodig is om VCA-gecertificeerd te blijven, komt er ook meerdere keren per jaar een externe veiligheidskundige langs.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl